Categories

IT-оазіс у пустелі

  • Клієнт

    Офіс представництва IT компанії

  • Площа

    120 м²

  • Планувальне рішенняДивитися

Прохолодний інтер,єр із атмосферою натхнення

На цей раз нашим замовником виступила велика IT-компанія. Керівництво запланувало побудувати ще один філіал на березі океану. Нашим завданням стало відтворення прохолодного інтер’єру з атмосферою натхнення. Ми зупинилися на спокійних біло-блакитних тонах, які відмінно гасять  спекотну атмосферу розташованого поруч пляжу. 

Полиці символізують осередки інформації 

Полиці зовні нагадують вітрила яхт, а за функціоналом символізують осередки інформації, з якими працюють програмісти.  Світильники на вході схожі на зграї чайок у повітрі. Ресепшн спеціально зроблено особливо значущим, щоб компенсувати невеликий простір офісу та підкреслити статус фірми. 

Кухню ми об’єднали з розважальною зоною та розмістили у самому центрі приміщення. Це не тільки місце обіду для робітників, тут вони спілкуються, відпочивають, діляться ідеями та новинами. Для створення затишного середовища в кімнаті розвішено постери в стилі pin ua.

Поставте запитання

І навіть не одне. Ми – центр відповідальності за все, що відбувається на нашому обєкті. Планування є нашим ключовим інструментом.

Тому ще до початку проектування у вас будуть відповіді на всі запитання: що, де, коли й скільки. Ви можете нам довіритися.

Спросить

Поділитися