Завантаження
00
Project Header Image
Architecture

AR198

LOCATION KHARKIV
YEAR 2018
AREA 210,45
The house is located on the shore of the Pecheneg reservoir, on a hilly area that got its name from the nomadic Pecheneg tribes which lived on these lands in the 9th-10th centuries. The architects wanted the future house to become a part of the natural landscape. It is a cottage for a young family. Here is a place of relaxation, unity with nature, children's games and noisy barbecues with many friends.
Single Image
Single Image
Single Image
ПЛАНУВАЛЬНЕ РІШЕННЯ

Під загальним, винесеним за межі будинку, дахом розташовані: житлова зона, тераса, господарські приміщення. Ритмічне членування стін високими, але відносно вузькими, віконними отворами ретельно викреслює вид на сосновий ліс. Хрестоподібний стилобат дозволив розкрити простір та об'єднав будинок з вхідною групою та басейном, на перетині – затишна крита тераса, з якої завжди комфортно насолоджуватися духом місця.

Single Image
Single Image
Single Image
ПРО ПРОЕКТ

Різноманітність внутрішніх просторів контрастує з простотою зовнішнього об’єму. Похилі схили даху в поєднанні зі світлими вікнами надають будинку скульптурність.

Single Image
Single Image
Сподобався проект?

Перейти до інтер'єру