Завантаження
00
Project Header Image
House design

185ID

LOCATION ODESA
YEAR 2017
AREA 295
The interior of a country house for a couple enjoying each other. They are city dwellers, owners of a spacious penthouse with a sea view, lead an active lifestyle at work and in the evenings, spending a lot of time in social gatherings. She is a model and socialite, he is a famous businessman. And this house was supposed to be a place of reset, peace, way to be left alone without the press and outside attention.
Single Image
Single Image
Single Image
Single Image
ПЛАНУВАЛЬНЕ РІШЕННЯ

Вітальня зона об'єднана з кухнею – це не місце для кулінарного подвигу, а сцена для віртуозного сервірування столу ресторанними вишикуваними стравами або місце для спілкування за келихом вина. Одна стіна вітальні практично повністю скляна – за нею вічнозелений ліс - справжня розкіш у степовій Одесі. Інша відкриває вид на затишний внутрішній дворик зі 100 річним бонсаєм та японською купеллю Фурако.

ДЕТАЛІ

Основна історія розвивається вздовж величезного вітража. Простір перетікає з одного в інший. Головний акцент гардеробу, його люстра, стає основним декором спальні, яка проглядається крізь затемнене скло узголів'я. Ця спальна – не місце для яскравого світла – нехай вона стане місцем магії та чаклунства.

Single Image
Single Image
Single Image
ДЕТАЛІ

Гардероб невеликий за розміром, адже це не основний будинок, але продуманий за змістом та настроєм. Так, нам здається, виглядає домашній подіум у любовному гніздечку біля моря. Тут достатньо місця і для нарядів, і вітрин для білизни та подарунків.

Single Image
Single Image
Single Image
Single Image
Single Image
Single Image
Single Image
ДЕТАЛІ

Ванна кімната аскетична по оздобленню, але люкс по функції та змісту. Ми навмисно стерли декор у спробі підкреслити чистоту та єднання з природою. За бажанням величезний вітраж зсувається і ви опиняєтеся на відкритій терасі.

Single Image
Single Image
Single Image
ПЛАНУВАЛЬНЕ РІШЕННЯ

Щоб впустити у вітальню промені західного сонця і забезпечити світло у кімнаті SPA процедур та медитацій, ми врізали у планування внутрішній дворик з всепогодною купелею, гарантовано приховану від сторонніх очей. У холі з видом на бонсай – робоче місце, на випадок якщо місто наздожене своєю метушнею.

Single Image
Сподобався інтер'єр?

Перейти до архітектури